Doorbraaksessie angst loslaten en blokkades oplossen zodat je gaat doen waarvan jij gaat stralen.

Heb je een blokkade of iets wat jou belemmert zoals angst of onzekerheid? Loop hier je steeds weer tegenaan en wil je er voor eens en voor altijd vanaf? Dan is de doorbraaksessie angst loslaten voor jou een uitkomst! Samen gaan we aan de slag om jouw oud zeer of negatieve opgeslagen emoties te neutraliseren. Deze sessie opent de deuren naar jouw bestemming.

 

Herken je dit?

9

Angst/onzekerheid

Je angst houd je klein, je durft niet te shinen. Wat zullen ze wel niet van mij denken?

9

Innerlijke criticus

Jouw negatieve stem die op je schouder zit en telkens iets vindt van jouw goede voornemens.

9

Blokkades en belemmerende overtuigingen

Iets in jou belemmert je. Ik kan dit niet, ik ben niet goed genoeg.

Vanuit vrijheid en vertrouwen leven

Dit is wat je wil! Nadat je hebt gewerkt aan jouw belemmeringen met de doorbraak sessie angst loslaten kunt je eindelijk doen waar jouw hart van gaat zingen. De oude pijn is geneutraliseerd en voel je niet meer. Hiervoor in de plaats heb je vertrouwen, een positief zelfbeeld en ga je nu echte stappen zetten naar jouw doel. Yes you can vrouw!

Zie jij jezelf al helemaal zitten, werkend aan jouw business? Daar waar je passie ligt en waar jij goed in bent?

Na deze doorbraaksessie heb je energie en zin om dit te realiseren.

 

 

Vanuit vrijheid en vertrouwen leven

Dit is wat je wil! Nadat je hebt gewerkt aan jouw belemmeringen met de doorbraak sessie angst loslaten kunt je eindelijk doen waar jouw hart van gaat zingen. De oude pijn is geneutraliseerd en voel je niet meer. Hiervoor in de plaats heb je vertrouwen, een positief zelfbeeld en ga je nu echte stappen zetten naar jouw doel. Yes you can vrouw!

Zie jij jezelf al helemaal zitten, werkend aan jouw business? Daar waar je passie ligt en waar jij goed in bent?

Na deze doorbraaksessie heb je energie en zin om dit te realiseren.

 

 

Tot en met januari 2021 voor €197,- te boeken.

Daarna gaat de prijs omhoog.

Jij weer helemaal in je kracht, dat is mijn missie

Hoi ik ben Isabel. Sinds 2012 werk en leef ik mijn passie als Lifecoach & Counselor. Vanuit een persoonlijke reis ben ik mezelf gaan ontwikkelen en heb ik mega veel ervaring opgedaan. De beste tools heb ik geselecteerd voor jou. Hier kan ik jou het allerbeste mee helpen. En ik ben fan. Wat een fantastische resultaten kun je hiermee behalen. Samen met al mijn andere kennis help ik jou graag naar jouw ultieme doel.

We gaan voor resultaat, direct naar de plek waar je wezen moet zodat je het kunt maken zoals jij het hebben wilt.

Jouw resultaat? Na de doorbraak sessie angst loslaten ben je gegarandeerd van jouw blokkade(s) af en heb je:

Een positief zelfbeeld

Zelfvertrouwen

Rust en ontspanning

Ervaringen van mijn klanten

Ik kwam bij Isabel voor mijn onzekerheid. Ik wist niet goed wie ik nu eigenlijk was en zette mijn omgeving altijd op 1. Isabel begeleid en ondersteunt het proces zeer kundig en gestructureerd. Door de sessies heb ik meerdere vervelende gevoelens aangepakt en geneutraliseerd. En ook door het uitvinden van mijn persoonlijke waarden weet ik nu beter wie ik ben. Ik voel me zoveel vrijer! Ik kan Isabel aan iedereen aanraden die last heeft van een blokkade of belemmering, doen!

Claudia, 37 jaar

Marketing medewerker

Ik had angst en was bang om controle te verliezen. Na een eerste behandeling merk ik dat het ook echt werkte. De situatie van opeen angstig worden is niet meer voorgekomen. Tweede behandeling heb ik net gehad voor thema controle. Naast deze methode zet Isabel me ook aan tot dieper kijken naar mezelf om tot de kern van het probleem te komen. Ik zou een ieder aanraden om naar Isabel te gaan. Kleine en grote problemen, heerlijk om met haar aan de slag te gaan. Ze legt ook goed uit mbv tekenen.

Anne

Verpleegkundige

Mijn probleem was een dingetje, zoals ik het zelf noemde, die mij steeds in de weg zat. Toen we bezig waren tijdens de sessie en ik het eerste punt had geneutraliseerd merkte ik dat er nog iets aan dat dingetje vastzat en naar bovenkwam. ik voelde paniek! Isabel merkte dit gelijk op en heeft me adequaat door de sessie heen geleid en mij de regie gegeven. Daardoor voelde ik vertrouwen en kon ik door zonder nog verder in het nare gevoel te zakken. En nu is het weg! Echt een aanrader als je iets van je oude zeer wil loslaten. Isabel is kundig en scherp.

Rianne, 43 jaar

Onderwijskundige

Bevrijd jezelf van oude shit en gedoe in je hoofd.

Je kunt zoveel meer bereiken als je je angst loslaat.

Hoe ziet het traject eruit

Nadat je de afspraak en boeking hebt gedaan ontvang je van mij een intakeformulier. Je bepaalt jouw ultieme doel en weet waardoor jij nu nog wordt belemmert. Ook ontvang je een voorbereidende opdracht waarmee je je ultieme set aan waarden bepaalt. Jouw kompas in jouw thema. Thema’s kunnen zijn: werk, onderneming, persoonlijk, relatie, prive. Met datgene wat jou nu belemmert, blokeert of een naar gevoel geeft ga je aan de slag tijdens de sessies.

Voordelen van deze aanpak:

9

Snel en effectief

9

Duurzaam resultaat

9

Veilig en vanuit eigen regie

9

Geen nare herbeleving

9

Geen bijwerkingen

9

Positief resultaat gegarandeerd

9

Meerdere blokkades aanpakken

Veelgestelde vragen en informatie

Wat houdt doorbraaksessie in?

Na het voorbereidende werk en het concreet maken van jouw hulpvraag gaan we aan de slag. Dit gaat zeer gericht en snel door middel van focus en concentratie. Ik stel jou steeds vragen en jij gaat iets doen hiermee. Je gaat precies naar die zere plek, daar waar nu nog de lading zit. Een voor een pak je de triggers aan en ontlaad en neutraliseer je je fragment. Dit doe je helemaal zelf. Ik hoef niet eens de inhoud te weten. Hierdoor kom je niet in een herbeleving en hou je de regie over jouw hoofd. Na het ontriggeren maak je het helemaal zoals jij het hebben wil. Ik ondersteun je in het gehele proces. Daarna bepaal jij je eerste stappen richting jouw doel.

In de tweede sessie kijken we terug, welke stappen heb je allemaal gezet? Is er nog iets wat je wil aanpakken, zo ja dan doen we dit gelijk in de tweede sessie. We sluiten jouw doorbraaksessie af met een fantastische visualisatie waarbij je jezelf meeneemt naar de toekomst! 

Werkt het altijd?

Ja, het werkt altijd. Maar daarbij is belangrijk dat jij bereidt bent de regie te nemen over jouw blokkades. Jij gaat het doen en ik ondersteun je erbij. Het is niet moeilijk, het is niet pijnlijk maar je moet je kunnen focussen. Jouw intrinsieke motivatie en concrete hulpvraag geven gegarandeerd resultaat. Geen duidelijke hulpvraag = geen coaching

Kun je een of meerdere blokkades aanpakken?

Ja, je bepaalt eerst je meest vervelende blokkade, deze neutraliseer je en dan zet je iets anders voor in de plaats. Er onstaat een rimpeleffect op gelijksoortige situaties, die pak je allemaal mee.

Als je dan nog een andere blokkade hebt gaan we die ook aanpakken en onttriggeren. Je kunt in de sessie 1-3 blokkades, overtuigingen of nare gevoelens aanpakken. Dan is het wel tijd om te rusten :-).

Per blokkade ben je ongeveer 5-15 minuten gefocust en geconcentreert bezig.

In de tweede sessie doen we een follow up en kunnen we ook nog een blokkade aanpakken. 

Heb je voorbeelden van blokkades?

Jazeker, komt ie!

 • (faal)angst/onzekerheid in bepaalde situaties
 • Hoge prestatielat
 • Negatief zelfbeeld
 • Controledrang/uitstelgedrag
 • Overgevoelig voor prikkels/geluid
 • Trauma
 • Angst voor presenteren
 • Negatieve overtuigingen
 • Vervelend gevoel
 • Pijnklachten (hoofdpijn/buikpijn)
 • Oud zeer, zoals pestervaringen
 • Nare situaties uit verleden
 • Rouw/verdriet/snel huilen
 • Ziekte die veel last geeft

Kortom, datgene wat jou belemmert waardoor nu stil blijft staat. En nee ik kan geen ziektes genezen.

Voor wie is deze doorbraaksessie geschikt?

Deze sessie is uitermate geschikt voor jou als je:

 • Heel graag van je probleem af wil en super gemotiveerd bent, doen!
 • Als je graag snel en direct resultaat wil zonder lange inhoudelijke gesprekken, yes doen!
 • Als je echt stappen wil zetten en je oude shit wil loslaten
 • Als je er van overtuigd bent en gelooft dat jij de regie hebt over jouw eigen leven en brein, yes doen!
 • Als je super nieuwsgierig bent en een concrete hulpvraag hebt, doen!
 • Ook als je het spannend vind, want ja dat kan ik me voorstellen. Dan kun je het toch doen. O ja en ik weet uit ervaring dat het niet zo spannend is als het lijkt 🙂
Is het online of face to face?

De doorbraaksessies zijn online via zoom.

Ik slik medicatie, kan dit ook met deze methode?

Dat ligt eraan. Er zijn een aantal groepen medicijnen waarvan bekend is dat deze methode dan minder goed werkt.

 • Opiaten
 • Antihistaminica
 • Drugs (ook cbd olie en alcohol)
 • Antidepressiva
 • Psychostimulantia

Ook NAH (niet aangeboren hersenletsel kan het resultaat minder laten zijn.

Echter, je bent van harte welkom om het te proberen, velen zijn je voor gegaan en hebben toch veel oud zeer kunnen opruimen. Alleen kan ik mijn garantieregeling niet hanteren in dit geval.

Wat als het toch niet blijkt te werken?

Dan gaan we eerst kijken waar dit aan ligt. Hoe gemotiveerd was je, speelt er nog een andere blokkade die we op moeten ruimen of is er een andere reden waardoor het niet werkt. Als je helemaal geen resultaat hebt en wel voldaan aan alle inspanningen dan krijg je je geld terug. No problem, want ik weet zeker dat het wel werkt. Dus niet goed geld teruggarantie is een belofte die ik doe. 

Wanneer is deze sessie niet voor jou geschikt?

Ik wil graag eerlijk zijn.

 • Als je denkt na het lezen van alle info dat ik jouw probleem ga oplossen dan is deze sessie niet geschikt voor jou. Jij gaat het zelf doen, eigen regie over jouw brein, jouw hoofd en jouw beleving. Want he hoe vet is het als jij door deze sessie erachter komt dat je dit gewoon zelf kunt!
 • Als je geen concrete hulpvraag hebt werkt het niet goed
 • Als je een te grote hulpvraag hebt als: ik wil mijn business laten groeien in 2021. Dan heb je een langer traject nodig. In deze sessie gaan we alleen blokkades doorbreken.
 • Als je geen vertrouwen hebt in de aanpak, twijfelt of pertinent controle wil houden over je probleem, niet doen!
 • Als je je probleem eigenlijk niet wil loslaten. Als je dit open aangeeft dan kunnen we daar wel iets mee. Wat wil je wel loslaten en wat van je probleem wil je behouden?
 • Als het probleem niet van jou is maar van een ander, met andere woorden je wil je omgeving veranderen. Niet doen want dat kan niet.
 • Als je bij alles zegt, ik weet het niet, geen idee, hoe dan? Dan zou je hier eerst mee aan de slag moeten gaan want anders kom je niet bij je kern probleem. Eigenlijk bescherm je jezelf dan door niet naar het pijnpunt te gaan.
 • Als het een medisch probleem is dan zul je dit eerst moeten oplossen bij een arts.
 • Als je eigenlijk vooral wil praten en je probleem op tafel wil leggen, niet doen. Dit is echt een actieve methode waarbij je de inhoud juist niet deelt. 

 

Wat als ik nog niet klaar ben na twee sessies?

Dat kan natuurlijk he?! Helemaal geen probleem. Je hebt al flink wat opgeruimd en stappen gezet maar er is nog iets meer nodig?

Dan doe ik een aanbod afhankelijk van je resterende hulpvraag. Wellicht past een langer en uitgebreider coachtraject bij jou of heb je nog een of twee sessies nodig.

Je kunt sowiesio de doorbraaksessie nog een keer boeken voor dezelfde prijs. Dan krijg je een andere bonus visualisatie en aangepaste voorbereidende opdracht.

Is het hetzelfde als hypnose?

Nee, dit werkt echt anders. Ik leg het vaak uit dat het op het niveau van EMDR ligt maar dan zonder herbeleving en je gaat hier echt het fragment 100% neutraliseren. Dit doe je helemaal zelf. 

Wat is mijn tijdsinvestering?

Je bent ongeveer 1 tot 1,5 uur bezig met de voorbereiding, dan natuurlijk 2,5 uur voor de sessies en dan tussendoor nog een uur om even te reflecteren en te bepalen voor de laatste sessie wat je nog wil aanpakken. Thats it!

Ervaringen van mijn klanten

Ongelooflijk dat ik hier zo lang last van heb gehad en dat dit nu weg is. Ik geloofde eerst niet dat dit zou werken maar ik ben overtuigd geraakt, sterker nog ik heb het zelf ervaren. Isabel loodst je op tempo door het proces, ik mocht niet te veel vertellen en dat is wennen voor iemand als ik. Maar het resultaat is verbluffend! Bedankt Isabel

Karin, 33 jaar

Communicatie specialist

Jeetje, ik was er stil van. Ik kwam voor een nare ervaring uit mijn verleden. En nu is het weg, althans de feiten zijn er nog maar mijn beleving is er niet meer. Nu kan ik echt door met wat ik zo graag wil, voor mezelf beginnen! Dit had ik niet gekund met alle ballast die ik meedroeg. Isabel is zeer kundig en vlot en neemt je mee door de sessie, echt top! Ik dit echt iedereen aanraden!

Monique, 28 jaar

Beginnend ondernemer

De methode

Ik werk voor de doorbraaksessie angst loslaten grotendeels met de matrixmethode. En ik ben toch enthousiast hierover, ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan.

De methode is snel, simpel en met een groots effect. Je kunt het bijna niet geloven. En dat is inderdaad ook een reactie die ik vaak krijg. Ja ja als het zo simpel is waarom gebruikt de hele wereld dit nog niet?

Geloof me, het werkt en het is simpel. Ook ik heb meerdere sessies ondergaan bij collega’s. Bizar. Een oude overtuiging die regelmatig en hardnekkig aanwezig was heb ik geneutraliseerd. En yes, het werkt! Ik denk het hem nog wel eens maar de lading is weg, gewoon helemaal weg! Dus heb ik er geen last meer van. Je moet eens weten hoe veel energie ik hierdoor bespaar en ook tijd. Want nu ben ik niet meer aan het piekeren, voel ik me niet meer angstig of ik het allemaal wel goed heb gedaan. het is er gewoon niet meer. Hoera!

De matrixmethode is een bewezen tool of interventie techniek die zeer breed kan worden ingezet. Zowel bij mentale als psychische problemen. Je gaat aan de slag met de opgeslagen informatie uit jouw lange termijngeheugen. Als je bijvoorbeeld een negatieve emotie ervaart in een bepaalde situatie en je hebt dit ooit zo onthouden dan heb jij hier nog steeds een beleving bij in die situatie. Van die beleving haal jij zelf de triggers af en maak je het zoals jij het hebben wil.

Zoals eerder gezegd, het is een snelle, veilige en duurzame methode waarbij je het probleem niet hoeft her te beleven en ook de inhoud niet hoeft te delen. Hoe fijn is dat?

De regie over jouw eigen brein. Jij weet, kan en doet het! Ik ondersteun jou in je proces.

Hier een filmpje van een sessie angst oplossen: https://youtu.be/gYzAe1rwWbQ

Ben jij na het lezen klaar om je oude pijn los te laten zodat je voluit kunt gaan leven?

Dan is NU het moment om deze stap te zetten.