06 15 66 5006 contact@isabelveenis.nl

Mijn motto is simpel. Vul je tijd het meest met de dingen die je leuk vindt.

“Genieten van de kleine dingen, in je werk en je leven. Dat goed, goed genoeg is én dat je jezelf goed genoeg vindt.”

Hoe ik vastliep

Na de geboorte van mijn tweede kind in 2012 liep ik vast. De diagnose was al snel een postnatale depressie hoewel ik het zelf meer zag als overspannenheid/ burn-out. Ik sliep tijdens mijn zwangerschap namelijk niet tot nauwelijks en raakte uitgeput. Hoewel ik ervan uitgegaan was dat dit na de bevalling zou veranderen gebeurde dit niet.

Ik stond non stop aan, stijf van de adrenaline, de baby was een moeilijke slaper en ik had last van bekkeninstabiliteit. In de eerste weken na de bevalling was ik euforisch en hyper. Totdat ik daarvan begon te hyperventileren en paniekaanvallen kreeg. Ik probeerde van alles inclusief voorgeschreven slaappillen en andere medicatie. Het werkte niet.

Ik realiseerde me dat ik me moest neerleggen bij het feit dat het niet goed ging met mij. Het verzetten tegen mijn klachten werkte namelijk averechts. Ik ben me gaan richten op rust & structuur tijdens de dag, kleine momenten voor mezelf, fysiotherapie tegen de hyperventilatie en aanvullende voedingssupplementen. En dat hielp! Ik begon beter te slapen, kreeg rust en meer energie.

 

Opklimmen en verdergaan

Het was inmiddels ook duidelijk dat ik echt iets voor mezelf moest gaan doen. Een opleiding tot coach had ik al een tijdje op mijn netvlies staan en dat ben ik, toen mijn zoon 6 maanden was, gaan doen. Best gek na zo’n periode en met twee kleine kids maar het bracht mijn zelfvertrouwen terug en wakkerde mijn vuur aan.

Bij mijn toenmalige werkgever, waar ik werkte als procesmanager, kreeg ik de mogelijkheid om als extra functie collega’s uit andere teams te coachen. Dat heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan.

 

Mijn missie – Jouw groei naar meer rust en vertrouwen, dan komt de rest vanzelf

We leggen met zijn allen de lat veel te hoog. Het leven is nou eenmaal niet altijd fantastisch en perfect. Wist je dat perfectionisme de grootse veroorzaker is van een burn-out? Ik draag er graag aan bij dat je ondanks de imperfecties van het leven wel tevreden en gelukkig kunt zijn.

Zou het niet fantastisch zijn als het perfecte plaatje minder belangrijk wordt en het zelfbeeld realistischer en beter. En dat dit voor jou vooral fijn, rustig en vertrouwd voelt?

Mijn coaching & counseling is erop gericht om jou te activeren. Zowel van binnen als van buiten zodat wat je laat zien aan de buitenkant matcht met jouw binnenkant. Het gaat erom dat jij zelf de regie gaat pakken. Alleen jij weet hoe het zit bij jou van binnen.

Ik help je bij het helder krijgen van dit proces en begeleid jou in je ontwikkeling hiernaartoe. We werken zowel met het bewuste als het onbewuste zodat je ook in de diepte je perfectionistische patroon duurzaam aanpakt.

 

Leuk om over mij te weten…

  • Samen met mijn man, André, met wie ik al 22 jaar samen ben, heb ik twee zoons Matthijs (2009) en Camiel (2012).
  • Ik woon in een klein dorpje tussen Utrecht en Amsterdam in een heerlijk huis met een fijne tuin.
  • De rust en de ruimte vind ik prettig, de weidsheid van de weilanden binnen handbereik.
  • Ik kan enorm genieten van een luie zondag op de bank met een cappuccino in mijn hand en de kinderen die spelen.
  • Maar ook eten en kletsen met vriendinnen, een lekker wijntje, een goed boek, kamperen met de vouwwagen en met mijn blote voeten door het gras banjeren vind ik heerlijk.
  • Oh en natuurlijk lekker lang wandelen.
  • Mijn grootste blunder is dat ik mijn kinderen op een maandagochtend mee heb genomen naar een speelparadijs in de veronderstelling dat het studiedag was. Pas tegen lunchtijd kwam ik erachter dat hier geen sprake van was. Ik heb ze toen alsnog heel snel naar school gebracht. 🙂
  • Het meest trots ben ik op de keuze die ik heb gemaakt om voor mezelf te beginnen in combinatie met mijn jonge gezin. Dat ik voor 100% geloof in mezelf en in wat ik doe. Ook ben ik trots op de opleidingen en cursussen die ik de afgelopen jaren met succes heb afgerond. Hierdoor heb ik mezelf enorm ontwikkeld en daar pluk ik dagelijks de vruchten van.

 

Wil jij ook (weer) vertrouwen op jezelf en het leven dat je leidt?

&

Een meer ontspannen leven leiden waarin goed ook goed genoeg is??

Volg mij op Social Media:

Ik als coach:

krachtig, inzicht gevend, activerend, humoristisch, warm en positief.

 

Life coach professional + verdieping

2012-2013

Hier begon het mee. Een opleiding puur voor mezelf maar zoiets moois wil ik gewoon delen! Coachen met gevoel.

Post HBO Integratieve Coaching & Counseling

2017 – 2019
Alles wat je moet weten over psychologische coaching & counseling in relatie tot de mens heb ik hier geleerd. Zowel op bewust als op onbewust niveau. Werken met delen is zo krachtig!

Mindful wandelcoaching

2018

Mooier dan buiten wordt het niet, een waardevolle aanvulling voor mijn coachtrajecten. Ruimte, rust en connectie in de vrije natuur.

Matrixmethode - Ingrid Stoop

2020

De methode om snel en effectief van je pijn af te komen. Zowel mentale als fysiek pijn. Wow! Zo snel en eigenlijk zo simpel met een fantastisch resultaat!

Hoe klanten mij ervaren

“Het fijnste vond ik dat ik me na 1 gesprek al beter ging voelen. De scherpe randjes waren eraf waardoor ik echt aan mezelf kon gaan werken. In de gesprekken met Isabel voelde ik me gehoord, zonder oordelen. Ik kon vrijuit en veilig praten. Uiteraard moest ik wel na de coachsessie in actie komen maar het gesprek gaf me het juiste zetje. Ik kwam in beweging.”

A.P.

39 jaar, Beleidsmedewerker

Gaan wij aan de slag zodat je stappen zet naar jouw doel?